

Objevte spojení nikaragujských káv s hořkým, vínovým tělem a nádechem čokolády.
Více o kávě v popisku níže.
Káva je pojmenovaná po řece Rio Coco, jenž protíná oblast okolo města San Juan del Rio Coco. Místní farmáři se spojili a dali tak vzniknout výběrové kávě složené ze sběrů deseti farem. Společné znalosti, skvělá půda a velmi přísné třídění zajišťují perfektní kvalitu kávy, která je díky zrnům o minimální velikosti 8 mm výjimečná i na pohled.
Káva vyniká sametovým tělem s chutí čokolády, tóny vína a závěrem s nádechem citrusů.
SHB - Strictly Hard Bean označuje kávu z výše položených oblastí. Káva dozrává pomaleji a její zrna jsou tvrdší. EP - European Preparation znamená, že káva byla tříděna a zbavena defektních zrn.
Parametry
Objevte spojení nikaragujských káv s hořkým, vínovým tělem a nádechem čokolády.
Více o kávě v popisku níže.