Vyzkoušejte kombinaci černého čaje a aromatického kouře.
Více informací o čaji v popisku níže. Více
Pro výrobu kouřového čaje se sbírají silnější a větší lístky ze spodních částí čajového keře. Uzení nad vzácným dřevem dodává čajovým lístkům velmi intenzivní, silně kouřovou chuť.
Abychom vám mohli nabídnout čaj příjemné chuti s nepříliš dominantním kouřovým nádechem, vyvinuli naši čajoví degustátoři tuto domácí směs. Klasické černé čaje jsou jemně kombinovány s čistým uzeným čajem. Výsledkem je stále výrazně kouřová chuť se základní jemnou sladkostí.
Složení:
černý čaj, aromatický kouř
Příprava čaje:
1 malá lžička čaje na jeden šálek. Čaj nasypeme do sítka či přímo do šálku a zalijeme vodou 95°C. Necháme louhovat 2-3 minuty. Poté vytáhneme sítko nebo slijeme.
Země původu | Čína |
---|---|
Kontinent | Asie |
Způsob balení | sypaný |
Zdraví | zuby|imunita|rakovina (prevence)|srdeční potíže (prevence)|soustředěnost|dobrá nálada|energie (dodání energie)|antioxidant|osteoporóza|cukrovka|cholesterol|stres |
Druh čaje | černý čaj |
Složení | černý čaj |
Typ čaje | jednodruhový |