
Vychutnejte si jemné tóny bílého čaje.
Více informací o čaji v popisku níže.
Původně se čaj pěstoval ve vysokých nadmořských výškách oblasti Fujian. Svůj název prý získal po opicích, které byly speciálně vycvičeni ke sběru tohoto čaje. Dnes jej již několik dní v roce lidskou rukou.
Nálev má světlo zelenou barvu s jemným nádechem chutě medu.
Složení:
bílý čaj
Příprava čaje:
1 malá lžička čaje na jeden šálek. Čaj nasypeme do sítka či přímo do šálku a zalijeme vodou 80-90°C. Necháme louhovat 3-5 minut. Poté vytáhneme sítko nebo slijeme. Při vyšší teplotě vody nebo delším louhování čaj zhořkne. Z jednoho množství můžete připravit více nálevů.
Parametry
Vychutnejte si jemné tóny bílého čaje.
Více informací o čaji v popisku níže.