

Unikátní cestovní kávovar na horkou i ledovou kávu. Patentovaný design dvojitého sítka umožňuje perfektní oddělení mleté kávy od vyextrahovaného nápoje.
Lze použít pouze s jedním sítkem, pro silnější a výraznější chuť nebo mezi sítka vložit papírový filtr a výsledkem je jemnější lahodná káva připomínající kávu filtrovanou.
Postup přípravy :
2. Uvařte vodu a nechte ji cca 0,5 minuty odstát. Teplota tak klesne na požadovaných 93 až 94 stupňů Celsia.
3. Pomalu zalijte kávu připravenou na dně konvičky. Nechte 3 až 4 minuty odstát.
4. Ještě jednou konvičkou zamíchejte.
5. Pomalu stlačte. Hotovo.
6. Mějte trpělivost a nechte nápoj ještě 2 minuty v konvičce „vydýchat“. Chutě a vůně se naplno rozvinou.
Unikátní cestovní kávovar na horkou i ledovou kávu. Patentovaný design dvojitého sítka umožňuje perfektní oddělení mleté kávy od vyextrahovaného nápoje.
Lze použít pouze s jedním sítkem, pro silnější a výraznější chuť nebo mezi sítka vložit papírový filtr a výsledkem je jemnější lahodná káva připomínající kávu filtrovanou.