Připravte si horkou čokoládu jako z kavárny sami doma. Čokoláda obsahuje vysoký podíl kakaa, které mu dodá lahodnou chuť a krémovou konzistenci. Více
Příprava:
- Přes pákový kávovar - Do vhodné nádoby nalijte 110 - 120 ml studeného mléka a nasypte do něj obsah sáčku, který v mléce důkladně rozmíchejte. Pomocí trysky kávovaru čokoládu vyšlehejte do krémové konzistence. Trysku důkladně vyčistěte.
- Na vařiči - Do vhodné nádoby nalijte 110 - 120 ml teplého mléka a nasypte do něj obsah sáčku, který v mléce důkladně rozmíchejte. Jakmile se směs zcela rozpustí, položte nádobu na vařič na mírný plamen a za stálého míchání vařte do zhoustnutí.
- V mikrovlnné troubě - Do vhodné nádoby nalijte 110 - 120 ml teplého mléka a nasypte do něj obsah sáčku, který v mléce důkladně rozmíchejte. Jakmile se směs zcela rozpustí, vložte nádobu do mikrovlnné trouby a spusťte mírný program. Vždy po minutě čokoládu promíchejte, opakujte do zhoustnutí.
- Složení: Cukr, mléčná náhrada (laktóza, mléčná bílkovina ztužený palm. olej, kuk sirup, aroma) sušené odtučněné mléko, stabilizátor
- (difosforečnany), antioxidanty ( estery mast kyselin, kys.askorbové, alfa takoferol- vit E) aroma bílé čokolády, barvivo (beta karoten), emulgulátor (lecitín). Může obsahovat stopy lepku.