Akce - 20% na kávy a čaje s kódem Velikonoce2024 🐣! Pozor 👀 nabídka platí jen omezenou dobu.

KeepCup - Brew Cork Black, více velikostí

20 bodů do věrnostního systému

Cena
od 539 Kč

Výrobce

Kód produktu
ESHOP_KL_5991_TR

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
177 ml
177 ml
227 ml
227 ml
340 ml
340 ml

ks

Stylový a ekologický - jedny z nejdůležitějších slov současnosti. Zařaďte je i do svého slovníku spojeného s kávou či čajem. Více

Kolekce Brew Cork je ztělesněním elegance - spojení skla a korku je nadčasové.

Keepcupy si získaly srdce milionů lidí po celém světě díky filozofii společnosti, která se snaží snížit uhlíkovou stopu a odpad vyprodukovaný každodenní spotřebou jednorázových kelímků, a také díky svébytnému designu, který z nich dělá skvělý doplněk. 

Kelímek je vyroben z odolného tlustostěnného skla, které je odolnější vůči nárazům než jiná skla, nicméně stále hrozí možnost rozbití při neopatrném zacházení. Víčko je vyrobené z odolného plastu bez BPA / BPS. V kolekci Cork Brew je místo silikonového kroužku přírodní korkový pásek, který je odolný vůči teplu.

Kelímek slouží k přenosu nápojů, nejedná se o termosku - kelímek proto neudrží nápoj teplý, ani nezaručuje neprotékání přes víčko. Kelímek s nápojem nedoporučujeme přenášet v tašce, víčko není plně těsnící a mohlo by dojít k vylití nápoje. Pokud máte správně nasazené víčku, při chůzi vám nápoj vytékat nebude. 

Jak zaručit delší životnost mému kelímku?

  • Umývejte kelímek v ruce - korkový pásek je vyroben z přírodního materiálu a mělo by se s ním zacházet šetrně, nevystavovat ho dlouhodobě vodě ani vysokým teplotám. Po umytí se může korek zvětšit nebo povolit, nechte proto kelímek uschnout na teplém místě, korek by se měl vrátit do původního stavu.
  • Nesundavejte korkový pásek - pokud to není nutné, vyhněte se sundaání korkového pásku, při jeho snímání může dojít k poručení struktury korku a může dojít k jeho popraskání
  • Udržujte víčko čisté - vždy po použí víčko dobře umyjte, předejdete tak vzniku bakterí. Víčko můžete umývat i v myčce, ale nesmí být vystaveno teplotám vyšším než je 90 stupňů Celsia.
Parametry
KeepCup kolekce KeepCup Brew - Cork Edition